Är en av dina hobbys att pyssla och fixa med din inredning? Du kanske har några Ikea-möbler i ditt hem som du tröttnat på och som du gärna skulle vilja byta ut eller förändra. Om det är så ska du kolla in Bemz och deras snygga och formstarka tyger. Med deras tyger kan du förvandla ditt hem och dina Ikea-möbler till något helt annat än vad de är idag. Du kan genom att klä om dina Ikea-soffa få en personlig stil och en helt ny soffa endast genom att byta tyg. Att pyssla med möbler, måla om och rusta upp gamla möbler är en trivsam och rolig hobby och det finns massor med roliga DIY-projekt att göra för hemmet. Det finns projekt för alla, både till nybörjaren och den mer avancerade pysslaren. Det viktiga är att lägga dig på din nivå och inte ta dig vatten över huvudet för då blir det inte roligt. Låt fantasin och kreativiteten flöda med ett roligt och givande pysselprojekt. Du kan göra allt från förvaringsaskar till klädstänger. Är du händig kanske en frukostbricka, ett hyllsystem eller en toalettpappershållare i trä kan vara något att sätta tänderna i.

Pyssla ihop med andra människor är trivsamt

Att pyssla och göra något med händerna har blivit allt vanligare. Att pyssla går bra att göra själv, tillsammans med barn eller i en grupp med andra som delar samma intresse, exempelvis en handarbetsgrupp. Att träffa andra människor med samma intresse är väldigt givande. För många ger pyssel och handarbete en lugn och skön stund. Pyssel med händerna är en bra motvikt till all teknik och den digitala världen som fler och fler ägnar mer tid åt.

Pyssla i samband med högtiderna

Att pyssla med pärlor är trivsamt och något som barn brukar gilla. Det går att göra olika typer av smycken, armband och halsband men även pärlplattor. Att pyssla till högtider är väldigt vanligt och något som barn tycker mycket om. Det är vanligt att julpyssla, påskpyssla, halloweenpyssla och alla hjärtans dag-pyssla.

Author