Visst är det fantastiskt att sätta sig och dyka ner i kreativiteten? Utforma, knåpa ihop, måla, teckna, vika, sticka…det finns oerhört många sätt att uttrycka sig på men frågan är vad du sedan gör med allt det du har skapat? Att rama in dina favoriter är ett sätt.

Tänk utanför boxen

Vi vet alla att det är omöjligt att spara på allt man utformar, speciellt om man är väldigt produktiv av sig. En del har talang nog att kunna sälja en del av sina skapelser medan andra ofta lägger undan allt i en garderob för att ta tag i det ”senare”. Och med handen på hjärtat kan vi nog säga att det där ”senare” väldigt sällan kommer. En lösning på problemet är att plocka ut dina absoluta favoriter, rama in dem och sätta upp dem på väggarna i ditt hem. På Bga.se finns ett stort urval av ramar där du kan hitta de som passar dig och dina verk bäst. Tänk på att det du ramar in inte nödvändigtvis måste vara målningar eller teckningar – du kan även rama in något stickat, origami, den där vackra knypplingen du gjorde i höstas, scrapbooking och mycket mer. Bara din egen kreativitet sätter gränserna, och möjligen tjockleken på din skapelse; det måste ju trots allt gå att få in i ramen. Det gäller att vara kreativ även i den här delen av skapandet.

Tavlor och fotoalbum

På Bga.se finns inte bara ramar utan mycket mer du kan använda i ditt skapande. Här hittar du bland annat posters och fotoalbum för fortsatt skapande. Att organisera och printa ut dina bästa bilder för att sedan skapa inbjudande och minnesrika fotoalbum är också väldigt kreativt och framkallar både glädje, härliga minnen och mängder med leenden. Så öppna upp din skapande ådra på nya sätt, öppna den där garderoben och gå igenom dina verk, tänk utanför boxen – du kommer inte ångra dig.

Author